Geachte Client/Relatie,

Na 28 jaar heb ik wegens ernstige gezondheidsproblemen besloten om mijn bedrijfsactiviteiten over te dragen.
Wij willen u bedanken voor het vertrouwen in ons team de afgelopen jaren en verwijzen u graag door naar onderstaande firma's die onze activiteiten hebben overgenomen.

Met vriendelijke groet,

Lennard de Kruijf
Alex Hermans
Ad de Kruijf
Corola de Kruijf

Gardant

Tuinmachines Eemnes

 Alle bedrijfsactiviteiten met betrekking tot Robomow robotmaaiers zijn overgedragen aan de collega's van de firma Gardant. Zij zijn gespecialiseerd in robotmaaiers en zijn al samen met ons actief in het Gooi en omstreken. Met twee service auto's en een haal- en brengservice voor robotmaaiers kunt u ook in de toekomst van hen dezelfde service verwachten als u van ons gewend bent. Uw contactpersonen bij Gardant zijn Hanno van Dijk en Eddy van Dijk.  Al onze werkzaamheden die geen betrekking hebben op robotmaaiers zullen worden overgenomen door de firma Tuinmachines Eemnes (Bramenberg 16, 3755 BZ te Eemnes). De eigenaar, dhr. Bas Poolman en zijn team, zullen voor u klaarstaan met dezelfde service als u van ons gewend bent.

Telefoon 085-4883599

E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website www.gardant.nl

Telefoon 035-5389252

E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website www.tm-eemnes.nl